4 měsíce WP- výsledky od imunologa

Pátý den čtvrtého pulsu. Čtyři měsíce WP naplno se vším všudy, přidaný i pyruvát. Nechci to zatím zakřiknout: Cítím se dobře, všechny problémy jsou z 99% pryč, jen mě svědí občas průdušky. Stříkám si kortikosteroidy, ale i přesto se to občas pár dní rozjede. Cítím, že se mi lepší imunita, neudělal se mi herpes na rtu, když jsem měla pocit, že se udělá. A celá rodina bojuje s virozou (včetně partnera, ktreý je na WP 3. měsíc ale jede pomaličku)- já jsem v pohodě!!!

 

 

Navštívila jsem imunoložku, která je slušná a zajímá se o pacienta, nezavrhuje WP. Vypadá to, že imunologové jsou rozumnější část lékařů....(infekčáci všichni zklamali na celé čáře).

 

část mých výsledků: (zbytek jsou jednotlivé alergeny) -pokusila jsem se to trochu graficky srovnat

ASLO <50IU/ml (<200) negativní RF screening 5IU/ml (<14) negativní

CRP 5mg/l (<5) hraniční IgG 10,1g/l (7,0-16,0) v mezích

IgA 3,26g/l (0,70-4,00) v mezích  IgM 2,55g/l (0,40-2,30) zvýšeno IgE 153,0IU/ml (<150,0) hraniční

C3 1,39g/l (0,90-1,80) v mezích  C4 0,23g/l (0,10-0,40) v mezích ANA scr (1:40) negativní negativní  ANA scr (1:160) negativní negativní kardiolipin IgG <7,5GPL U/ml (<10,0) negativní kardiolipin IgA <7,5APL U/ml (<10,0) negativní  kardiolipin IgM <5,0MPL U/ml (<7,0) negativní   thyreoglobulin IgG 52IU/ml (<225) negativní mikrosomy št.žlázy IgG 12IU/ml (<35) negativní  gliadin IgG 0,6index (<0,8) negativní  gliadin IgA 0,6index (<0,8) negativníCD3+ (celk.T lymf.) 75% (59-85) v mezích CD4+ (T helpery) 50% (29-61) v mezíchCD8+ (T cytotox./supresor.) 25% (11-38) v mezích CD19+ (celk. B lymf.) 13% (6-23) v mezích NK buňky 11% (3-31) v mezích IRI CD4/CD8 2,0 (0,9-3,6) v mezích 

Chlamydia (spol.Ag) IgG 0,8index (<0,9) negativní

Chlamydia (spol.Ag) IgA 0,4index (<0,9) negativní

Chlamydia (spol.Ag) IgM 1,6index (<0,8) pozitivní

Chlamydia pneumoniae IgG 0,4index (<0,9) negativní

Chlamydia pneumoniae IgA 0,2index (<0,9) negativní

Chlamydia pneumoniae IgM 0,4index (<0,9) negativní

Chlamydia trachomatis IgG 0,3index (<0,9) negativní

Chlamydia trachomatis IgA 0,2index (<0,9) negativní

EBV VCA IgG 4,8index (<0,9) silně pozitivní EBV VCA IgM 0,7index (<0,9) negativníEBNA IgG 4,9index (<0,9) silně pozitivní Perzistence IgG protilátek, aktivace v IgM neprokázána.CMV IgG 0,8index (<1,0) negativní  CMV IgM 0,3index (<1,0) negativní

 

IGM chlam. rodové  jsou zvýšené dva roky (viz předchozí blogy). Možná jsou problémy z jiných potvor, ale empiricky- WP zabral!!!!

Bravo! Na Wheldonove

Bravo!

Na Wheldonove protokolu od 02/2006 pro Cpn a Mycoplasmata, unavovy syndrom, fibromyalgii, bolesti kloubu, intestinalni potize a milion dalsich problemu..

Na Wheldonove/Strattonove protokolu od 02/2006 do 10/2011 pro tezky unavovy syndrom, fibromyalgii, bolesti kloubu, intestinalni potize a milion dalsich problemu..

Alice gratuluji, tohle je

Alice gratuluji, tohle je pro většinu z  nás sen, tiše závidím :o) 

chlamydie pneu + tracho, bolesti hlavy, kloubů, svalů, nesnesitelná únava, bezdůvodné krvácení do štítné žlázy, dýchání, motání se, křeče do rukou a nohou, bolesti zad atd atd atd.. WP od 20.7.08 ACC + 13.8.08 doxybene + 27.8.08 azitrox

chlamydie pneu + tracho + borelioza, WP 20.7.08 - 3.7.09, 9.8.09 MP... 

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

Powered by Drupal - Modified by Danger4k