Výsledky od Mudr. Klubala

Zdravím,po 14 dnech jsem obdržel výsledky od Klubala a teď čekám na jeho vyjádrění.Nevidím v těch výsledcích kromě mírně zvednutých hodnot ASLO,AST,ALT,pan.amylázy a probíhající infekce H.polary v iga nic dalšího,ale je tam dost infekcí pozitiv. v igg hodnotách,takže by mě zajímalo,jaké by byly výsledky,kdyby se udělaly tyto testy před započetím "léčby" Doxyhexalem (21dnů) a poté Klacidem (21dnů).Poslední tabletu Klacidu jsem dobral 12 dnů před náběrem krve u Klubala.Prosím o vaše názory.Děkuju G.

Výsledky negativní,v normě:

Hematologie,sedimentace ery,koagulační vyšetření,diabetologie,stítná žláza,hormony,moč chemicky+sediment,buněčná imunita,imunoglubuliny,autoimunita,toxoplasma,anaplasma,bartonella q.,h.,mycoplasma hon.,toxocara.

 

Výsledky pozitivní:

AB/Ureoplasma urealyticum lgG 39   (ref. meze 0.0-10.0)

AB/Yersinia e. lgG 20  (ref. meze 0.0-10.0)

Ab anti VCA EBV lgG ELISA  +++ 9.6

Ab anti EBNA-1 EBV lgG ELISA  ++ 8.5

Ab anti Chl. PNEUMONIAE lgG lF  1:16+

Ab anti Chlamydia sp. lgG ELISA  +  1.74

Ab anti HELICOBACTER pylori lgA ELISA  ++ 2.95

Ab anti HELICOBACTER pylori lgG ELISA  +++ 132.5

Ab anti BORRELIA gar., afz. lgG WB  hraniční (ve zprávě z labortoře píší toto: Nalezeny protilátky proti významnému antigen,pravděpodobně se jedná o doznivající infekci.)

Biochemie:ASLO  312  (ref.meze U/ml<200)

                ALT  0.76.  (ref.meze ukat/l 0.00-0.68 )

                AST  0.69   (ref. meze ukat/l 0.00-0.62)

                Amyláza pankreatická  0.96  (ref.meze 0-0.90)

Potravinová intolerance:AB/Gliadin lgG 29.5  (ref. meze 0.0.-18.0)

 

 

Powered by Drupal - Modified by Danger4k