co ted

Zdravím, od konce dubna jsem jiný člověk. Začalo to nachlazením, které po týdnu přestalo, následovala bolest v krku na jedné straně byl jsem na ORL, kde řekl lékař, že jde jen o virózu. Za další týden to začalo 25.4 na pohotovost hned z práce bušení srdce, točila se mi hlava, nevolnost (jak inkfart či panická ataka. Na pohotovosti jsem dostal i přes dobré výsledky krve( jen málo draslíku) atb po prozkoumání krku (penbene). týden jsem bral atb a v krku žádné zlepšení. Šel jsem za obvodní, že mám na krku trvale z obou stran zvětšené uzliny a ta mě poslala na infekční, tam se zjistilo že jsem prodělal kdysi EBV virus jinak taky vše v pořádku. Začal jsem být unavený a bolely mě lýtka. Cítil jsem každý den jak po opici. Divný pocit prostě jak kdybych to nebyl já. Pak následovaly během května další ataky, další pohotovost EKG v pořádku. začal jsem brát různe doplnky stravy vit C, echinacea,ženšen atd...červen červenec, hrozná únava, nechuť do života, když vám volno, tak skoro půl dne prospím. červenec- srpen- přiadal se bolest zad, hrozná bolest svalů, zvonění v uších, trnutí tváře a krku Přešel jsem k jiné doktorce tam mě udělal hodně testů v krvi i Elisa na Borelku negativní, všechno v noRMě sedimentace 1, crp 1,4 jen mírně zvýšené ASLO 114.Jinak podotýkám, že pracuji v obchodě, kde chodí spoustu lidi. Mám trvale zvětšené uzliny na obou stranách, jsem zahleněný, únava, ztuhlost, slabost, malátnost, zvonění v ších, trnutí tváře a už mě to pschyicky vyčerpává. Doma říkají, že jsme hypochondr, pochybuju v tom do DUBNA jsem byl FLEGMATIK. Nevíte co by to mohlo být díky...

CRP 1,6 (0.0-5.0) ASLO 114 (0-200) Draslík 4.1 (3.5-5.2) TSH vše v pořádku Leukocyty 8.8 (4-10) Erytrocyty 5.36 ( 4-5.80) hemoglobin 160 (135-175) Hematokrit 0.475 ( 0.400-0.500) ALT 0.45 (0.0- 0.68) AST 0.45 (0.00 0.67) GGT 0.43 (0.00- 1.00) B.azfelii ELisa IgG 0.21 (0.90-1.10) B.azfelii ELISA IgM 0.24 (0.90-1.10) B.burgodorf s.l. CLIA IgG 5.0 (10-15) b.burgogorf s.l CLIA igM 3.0 (27-33) b.garinii ELISA IgG 0.12 (0.90-1.10) b.garinii ELISa IgM 0.24 (0.90-1.10) 

Anti EBNA EBV iGG ELISA 600 (5.0-20.0) Anti VCA EBV IGG 351 (20-20) ANTI VCA EBV IgM 10.0 (20.0-40.0) ANTI EA EBV IgG 5.0 (10.0-40.0) 

Antiinfekční Imunita: Coxsackie virus a7 iGM negativní Coxsackie vrius B1 iGm negativní Coxsackie virus a7 iGM slabě poziivní Coxsackie vrius B1 iGm >1:100 Pozitvní Chlaymdie pneumoniae metodou MIF anti Ch.pneumoniae IgA 1:16 Slabě pozitvní anti Ch.pneumoniae iGM negativní anti Ch.pneumoniae IgG 1:16 >pozitvní ++ Chlamydie Psitacii metodou MIF vše negativní Herpetické viry Anti CMV IgM negativní Anti CMV IGG negativní ReSpirační infekce: anti M.pneumoniae IG 1:40 pozitvní (0.000-0.900) anti M.pneumoniae IGA 0.360 negativní (0.000-0.900) anti M.pneumoniae IgM 0.190 negativní (0.000-0.900) anti M.pneumoniae IgG 4.030 pozitvní (0.000-0.900) Zoonózy Toxoplasmosa vše negativní Chlamydie ELISA Anti Chlamydia sp. IgA 0.670 (0.000-0.900) Anti Chlamydia sp. IgM 0.340 (0.000-0.900) Anti Chlamydia sp. IgG 0.270 (0.000-0.900) Anti Chlamydia pneu. igA 0.592 (0.000-0.800) Anti Chlamydia pneu. igM 0.212 (0.000-0.800) Anti Chlamydia pneu. iGg 1.733 (0.000-0.800) Anti Chlamydia tracho. obě negativní nízké hodnoty Western Blot mycoplasmy Anti-M.pneu p1-EPi slabě pozitvní, jinak vše negativní 

 

 tak se koukni, co máš

 tak se koukni, co máš pozitivní, plicní chlamydie, mycoplazmy, Coxsackie vrius a borelie? Ví bůh?

"Jinak podotýkám, že pracuji v obchodě, kde chodí spoustu lidi" všechen tenhle sajrajt se šíří kapénkovou nákazou... chlamydie, mycoplazmy, Coxsackie vrius. 

březen 2013 ukončení CAPu 

Jen mycoplasma a chlamydie,

Jen mycoplasma a chlamydie, mám to řešit když je to jen v igg

viz např.

viz např. http://www.chlamydie.info/node/683

Máš tam i IgA. Jinak co chceč řešit? Papír, cár papíru z nějaké laborky, nebo svůj reálný stav?

"... Mám trvale zvětšené uzliny na obou stranách, jsem zahleněný, únava, ztuhlost, slabost, malátnost, zvonění v ších, trnutí tváře a už mě to pschyicky vyčerpává. Doma říkají, že jsme hypochondr, pochybuju v tom do DUBNA..."

Ale to musíš sám vědět, co chceš... Problém je v tom, že se v tom budeš muset sám vyznat, sám si to nastudovat – problematiku chronických infekcí, a bojovat s větrnými mlýny... že to není žádná sranda, možná ti napoví toto  Tabulka s výsledky testů (hodnoty jsou uvedené tak, jak se mi je podařilo získat) Komentáře laboratoří a další poznámky

 Ale čím dřív to vyřešíš, tím líp!

březen 2013 ukončení CAPu 

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

Powered by Drupal - Modified by Danger4k