blogy

výsledky vyšetření z krve

Ahoj, ofotila jsem si výsledky z krve :

EIA Chlamydia IgM - 0,834 - negativní

EIA Chlamydia IgA - 1,018 - hraniční

EIA Chlamydia IgQ - 2,347 - pozitivní

Závěrečné hodnocení:

Mohlo by se jednat o aktivní chlamydiovou infekci. Doporučujeme opakovat vyšetření s časovým odstupem min. 3-4týdnů.

Dostala jsem na to Klabax na tři týdny po 12ti hodinách, na náběr mám přijít po 2-3 měsících. Víc nevím a ještě se v tom nevyznám, ani když jsem tu včera ztrávila celý den. Poradím mi prosím někdo? Zabije to ten Klabax a to navždy?

Co mám zobat po DOXI?

Tak v první řadě zdravim, máte hezké představy, hlavně LI, u té bych chtěla fakt skončit.Na klinice, jako v bavlnce. Mě už třošku ta mlha přechází, ale nově se mi objevilo hrozné brnění u kořene nosu. Takovou raritu tady asi nikdo nemá.Asi si ty potvory hoví v maxilár.dutinách a začíná je to odplavovat. To si zase já představuju jako v té reklamě na WC na  Domestos, jak jsou tam ty zelený odporný bacily jako chlamydie a ANT je pozabíjí. Chci se ještě zeptat, mazáků - bude pro mě asi lepší nasadit ROXI vzhledem k větším neurol.potížím? Jaký je asi čas.rozvrh braní tbl.? Děkuji a držte se.

pokračuji

jsem posledni dva tydny vyschlej mam porad pocit sucha v puse a okorale a suche rty.Docela dost piju cos neni zajiste na škodu.Myslim ze je to po tech ATB??

KAM zajit?

Dobry den, u me partnerky byly chlam. zjisteny pred nekolika mesici.Jeji gynekolozka poslala pro mne i 1 nejakou tabletku, nevim uz co.Tehda jsem zadne priznaky nemel. Nyni se u mne objevilo paleni, vytok atd. co se zde popisuje. Co mam delat, kam zajit? Dekuji

Ahoj, jsem tu nováček...

Ahoj, jsem tu nováček a vlastně přesně nevím, co mám. Jen jsem prodělala asi chřipku v polovině února a koncem už jsem frčela do práce. Stále jsem kašlala a k tomu jsem měla jakoby zastřený hlas a zalehlé uši. Šla jsem si jen pro něco na ten kašel, ale doktorka mě poslala na ORL. Tam našli něco v dutinách a na hlasivkách. Po týdnu inhalací ORL doktorka konstatovala, že jsem OK. S tím jsem nesouhlasila, hlavně ten tlak v uších  mě dost vadí. Na to jsem dostala odpověď, že je to stresem. Obvodní lékařka mi poslala krev na rozbor a dnes mi po telefonu řekla, že mám pozitivní Chlamydie a abych přišla...že by to nebyl stres? Vypadá to, že mě čeká nepěkné období, ale nechci předbíhat. Co radíte?

Srovnani hodnot -pred atb x po atb

tak toto jsou moje hodnoty chlamydii na podzim 2006 pred atb lecbou, nabirano na imunologii -lab. R.M.A. Centrum (ref. meze jsou 0.90-1.10):

Chlamydia IgG (LPS)... 3.50

Chlamydia IgA (LPS)... 1.77

Chlamydia IgM (LPS)... 1.16

Chl.pneumoniae IgM... 0.29

Chl.pneumoniae IgA ...0.04

Chl.pneumoniae IgG... 0.35

Chl. trachomatis IgA ...0.34

Chl. trachomatis IgG... 0.27

a zde pro srovnani vysledky z ledna 2007, nabirano na urologii a lab. VIDIA-DIAGNOSTIKA., nabirano cca 5dni po 10 dnech brani 2x100mg Doxy

Chlamydia IgM ELISA ..... +/- 1,02

Chlamydia IgA ELISA ......+ 1,79

Chlamydia IgG ELISA ......+++ 7,14

Chl.pneum. IgA..........< 1:16

Chl.pneum. IgG........... 1:16 +

Chl.trach. IgA............ < 1:16

Chl.trach. IgG........... < 1:16

Chl.psittaci IgA.......... < 1:16

Chl.psittaci IgG.......... < 1:16

komentar: chlamydie -serologicke znamky spise v minulosti (nedavno?) prodelane nez aktivni infekce chl. pneum. negativni protilatky protiChl. trachomatis nevylucuji akutni infekci urogenitalniho traktu. U uvedene dgdoporucuji doplnit vysetreni moce na DNA Ch. trachomatis. Ciselna hodnota v ELISA je nasobek hranicni meze-pozit. od 1,1

Poradte prosim, ti z vas, kteri se ve vysledcich lepe vyznate - Lze z techto dvou vysledku vycist nejakou souvislost ci pricinnost- chl. x atb ?

Napriklad vysoke zvyseni hodnot rodove spolecnych protilatek v IgG titru po brani atb?

Bohuzel je blbe, ze kazda lab.jinak rozepisuje namerene hodnoty :/

Za vsechny reakce a rady dekuju!

 

 

po prvním pulzu

Ahoj všichni,

jsem 14 dní po prvním pulzu entizolu.S pulzem jsem začala 3 měsíc Wheldona.

Raději jsem užívala nižší dávky jen 500mg denně asi 3 dny a pak dva dny 750mg, víc jsem se trošku bála.První den skoro nicjen klasická únava a mírné bolesti břicha, ale ty mě doprovázejí celou dobu léčby. Druhý den to samé, až třetí , čtvrtý a pátý den začaly silnější bolesti hlavy a prsou..nyní jsem cca 14dní po pulzu , bolesti hlavy jsou menší, občas cítím něco v oblasti ledvin,břicho mě bolí tak střídavě a prsa mě bolí pořád..otázka pro ženy,slečny..taky vás bolely prsa při léčbě? Cítím se někdy velice dobře a někdy nic moc, ale to znáte co? Taková houpačka.Díky za odpovědi pa

na wheldonově protokolu pro chlam., bolesti zad, břicha atd...

Prosím o radu - včera jsem si zjistil, že jsem pozitivní :-(

Ahoj všem,

před 5 týdny jsem měl pohlavní styk s neznámou ženou. Soulož s kondomem, ale orální příprava bohužel bez :-( Během tří týdnů jsem měl mírné problémy jako píchání v močovém měchýři a častější chození na záchod. Na venerologii mi doktorka řekla, že pokud nemám žádné větší problémy, na žádné testy mě nepošle. Že chlamydie se projeví výtokem a zdužením uzlin, a že takové ty informace na internetu, že mnoho lidí má bezpříznakový průběh, je nesmysl. Ať si prý nedělám hlavu a příště si vezmu kondom.

Nedal jsem na to a testy jsem si zaplatil. Vyšlo mi Chlamydia IgG 2,40 (norma 0,9) a IgA 1,50 (norma 0,9). Teď jedu k doktorovi. Po telefonu mi říkal, že 5 týdnů po nákaze jde o akutní staidum, v kterém bude stačit Azitromycin. Že dosud není chlamydie zahnízděná v buňkách.

Poraďte mi, prosím. Je to pravda? Když jsem ji odhalil takto rychle, že bude stačit si vzít 3x silnou dávku azitromycinu a bude po ní? 

Jak to bylo u mně

Ahojky

můj příběh je podobný těm vašim. V roce 1992 jsem onemocněla nějakou "chřipkou"...bolení v krku, teplota, slabost, silné vyčerpání,bolesti ve svalech....Jelikož jsem zrovna chodila na praxi,důležitou k řádnému ukončení VŠ, prostě jsem tuto chřipku chtěla přechodit....sice se sebezapřením,ale praxi jsem dokončila,uplně groggy.Sla jsem k doktorovi a 3 týdny se léčila doma...s tím, že to vždy stačilo.Tentokrát ale ne,teploty kolem 37,5 stále trvaly, bolení v krku taky a už mně skoro nepřešlo dodnes....V roce 1993 se přidaly chronické gyn.potíže a tak jsem běhala mezi imunologií, gynekologií,ORL,revmatologií,ortopedií (přidaly se časem silné bolesti kloubů-člověk se až diví,kolik kloubů má najednou v těle:-))) atd.V té době jsem měla v tomto stavu nastoupit do práce....bohužel to nešlo,cítila jsem se naprosto neschopná tam vůbec dojet,natož tam podat výkon a ještě se dostat domů:-( naštěstí měl manžel pochopení a já zůstala doma, jen tak jsem se mohla dávat trochu dokupy a uspořádat si život podle svých možností. V roce 1999 jsem se cítila trochu lépe,teploty jsem měla už jen po námaze,bolení krku taky nebylo každodenní....ale nastala novinka, začlo mi po jednom cvičení břišních svalů bernět břicho a pak jsem ho přestala uplně cítit, to přešlo.Po 2 měsících jsem dostala křeče do rukou a neudržela jsem ani hrnek s kafem...to jsem začla chodit na neurologii,kde to řešili jako že to je od krční páteře.Pak jsem ty ruce už nezvedla k hlavě,když jsem se chtěla česat....neuroložka mi řekla,že to už přeháním:-)))) Změnila jsem neuroložku a ta mně poslala na MR...výsledek: Demyelinizace mozku a míchy s masivními ložisky odpovídá RS. Další byla lumbální punkce: výsledek:oligoklonální proužky atd..blabla...zase to napovídalo diagnoze RS, evokované potenciály taktéž pozitivní,takže nakonec mi byla přiklepnutá diagnoza RS a KONEČNĚ,ač je to absurdní,jsem nemusela nikomu vysvětlovat,že se cítím blbě, že je mi nanic,že jsem nemocná,protože jsem najednou měla punc ereskářky a už mi věřili, že jsem fáákt nemocná...paradoxně, mně tato diagnoza pomohla,ačkoliv pro mně zatím není RS hlavním zdravotním problémem,nejvíc mi vasdí stále to NĚCO,čím to všechno začalo.....jsou za tím CHLAMYDIE? EBV? CO mi moji imunitu tak rozhodilo,že ona sama zautočila na vlastní tělo? Protilátky mám pozitivní na oboje, EBV,CHLAMYDIE a CMV....takže podezřívám tyto tři strašáky, že za to můžou....minimálně jeden z nich určitě. Bohužel lékařská věda je ve věci chronických nemocí nejen bezmocná,ale také neschopná. Když máte akutní nález,podpořený všmi výsledky, rádi vám ho doktoři přeléčí,ale když jste nemocní chronicky, neléčí vás nikdo.Je to jednak drahé a jednak špatně prokazatelné a vůbec....prostě prudíte.

Ještě chci napsat, že ve stejném roce jako já,dostala podivnou "chřipku" i moje maminka. Máme dokonce stejné potíže (pocení,bolení v krku, silná unava,vyčerpání, teploty,sotva lezem)...akorát mně moje tělo napadlo nervový systém a mám RS,mojí mámě tělo napadlo plíce a má dnes astma. Takže až na ty následky jsme obě dvě jak dvě staré baby na odpis,sotva lezem a jsme rády,že zvládnem aspon nákup a obejít doktory:-(

Jak to bylo u mne

Ahoj všichni,

 Nevím přesně co odstartovalo mé potíže, ale jako dítě jsem měla chronický zánět průdušek do svých 16let a šelest na srdci , sem tam bolesti hlavy, záněty močáku, ale nic zvláštního. Ve 30 letech jsem začala trpět na žaludeční vředy a nyní v 37 letech mám pocit, že „začínám pouze přežívat a né žít „.

stav: Od července  2006 jsem nezažila den, kdy by mi bylo dobře a mohla fungovat v práci,  domácnosti, mé sportovní aktivity šly k bodu mrazu. Od roku 2001 mám dg. vředovou chorobu  duodema. Zpočátku mé žaludeční problémy bývaly na jaře a podzimu, ovšem poslední dva roky jsem měla žaludeční problémy snad nepřetržitě. Začátkem roku 2006 jsem na sobě pozorovala, že jsem častěji unavená, nachlazená, neustálá bolest v krku, poté se  mi vytvořily na pravém stehně a v dekoltu takové nepěkné vyrážky, které se začaly množit a některé hnísat, dg. fotosenitivní dermatitida. Začala jsem mít pocit žízně, z 1,5 l denně jsem se postupně vyšplhala na 8 l Poté se k tomu začalo přidávat občasné brnění končetin, naprosto šílená únava, pobolívání kloubů, bolest zad,  motání hlavy, střevní nevolnost, zahleněnost, zánět hlasivek, zimnice, nesoustředěnost.

Listopad 2006 : bolest zad – léčba Dolmina, injekce  

                         gynekologie – zánět dělohy, kvasinky – léčba Entizol 1 týden

Prosinec 2006: hospitalizace v nemocnici pro bolest břicha, zad, pocit na zvracení, brnění končetin, motání hlavy. Provedeno EKG, RTG S+P, RTG břicha – vše v normě, gastroskopie – v bulbu na horní stěně drobný vřídek, dle biochem. laboratoře totální minerálový rozvrat – hyponatremie, hypokalemie. Dle neurologa doporučeno psychiatrické konzilium. Léčba Helicid, 5% glukosa, fyz. roztok + Algifen, KCl, elektrolyt, 10% Glukosa + inzulin HMR, Plasmalyte, Magnesium lactici 3x1, Lexaurin 2x1

Leden 2007: otok II prstu pravé ruky, dg. synovitis a  tendosynovitis flexorů – léčba Celebrex, ortéza, dlaha, po 2 měsících bezúspěšné léčby doporučeny rehabilitace

Březen 2007: Anti Chlamydie Elisa IgA   0,654  

                      Anti Chlamydie Elisa IgG   1,362     

                  Anti Chlamydie Elisa IgM 0,762

Rodové testy, anamnestické protilátky proti chlamydiím.

Mycoplasma pneumonie IgA  negativní

Mycoplasma pneumonie IgG pozitivní

Mycoplasma pneumonie IgM negativní

Mycoplasma pneumonie KFR 1:8

Alfa- amyláza   1,72   ref. mez do 1,50

Cholesterol   4,32 ref. mez 3,10-5,20

Imunoglobulin G   10,35 ref. mez 11,4-21,6

Imunoglobulin A      1,48 ref. mez 1,96-4,36

Imunoglobulin M      0,90 ref. mez 0,61-1,82

CRP, FW – negativní

Tumorový marker CEA 8,5 ref. mez  do 7,0

Erytrocyty 4,16   ref. mez 4,20-5,40

Hemoglobin 119 ref. mez 120-160

Hematokrit 0,36 ref.mez 0,37-0,46

Monocyty 0,13 ref.mez 0-0,12

Vyšší kortizol

Vyšetřena na revmatologii, gastroskopii, ORL – vše v normě.

 Doporučena návštěva endokrinologie, imunologie.

Duben 2007: imunologie – zjištěna alergie, alergická rýma, vyšší FW 45/7min. – léčba Sumamed 14 dní, Aerius, Nasofan. Provedeny odběry na toxokaru, toxoplasmosu, borelie, EBV, Listeria, CMV – údajně dle sdělení imunoložky vše v pořádku, pouze ze strany buněčné imunity – snížení NK buněk.

Hospitalizace v nemocnici pro nejasný stav – pocit únavy, bolesti kloubů, svalů,  polyurie, polydypsie. Opět hyponatremie, hypokalemie.

Serologické vyšetření chl. Pneumonie Elisa IgA – negativní 0,60

                                  Chl. Pneumonie Elisa IgM – negativní 0,25 

                                 Chl. Pneumonie Elisa IgG – pozitivní 2,50

                                 Chl. Trachomatis Elisa IgA – negativní 0,29   

                                 Chl. Trachomatis Elisa IgG – pozitivní 1,10

Jedná se o prodělanou infekci Chlamyda pneumonie.

Byl mi proveden koncentrační test, test s ADH, magnetická rezonance. Závěr „mudrců“ zněl, že má polyurie a polydypsie je patrně psychogenní etiologie a bylo mi doporučeno psychiatrické vyšetření, diabetes insipidus málo pravděpodobný.MR mozku : neurohypofýza beze změn, drobné ložisko ve struktuře adenohypofýzy, které může příslušet mikroadenomu o velikosti 1-3mm, kontrolní MR za půl roku.

Závěr: Pomoci jsem se od žádného navštíveného lékaře nedočkala i když z počátku mne imunoložka přislíbila léčbu dle WP. Během 1 měsíce si vše rozmyslela a sdělila mi, že tato léčba je drastická, že si odrovnám ATB své zdraví a také ohranou písničku, že takové zdravotní problémy chlamydie nezpůsobují. Můj zdravotní stav je postupně čím dál horší, velká únava, bolest svalů i kloubů, bolest zad, brnění končetin, zánět šlach, zánět hlasivek, rozostřené vidění,  2x výpadek zorného pole, motání a bolest hlavy, nevolnost, neustálé zahlenění, zimnice, pocit mrznoucích končetin ……..V této době jsem již díky  stránkám  chlamydie.info a pomoci Vás rozhodnuta se léčit dle WP i přes „údajné negativní výsledky“.

 

Ahoj, jmenuji se Míša...

Ahoj,jmenuji se Misa.Nasla jsem tyto stranky,protoze potrebuji pomoc.Od listopadu je mi desne zle,mam hrozny bolesti svalu a kloubu a krece v nohach.Silena unava a slabost.Nezvladam domacnost, jelikoz nezvednu ani skoro hrnek.Zjistili mi protilatky v Elisa proti chlamydii,brala jsem Klacid 3tydny,nastalo na mesic zlepseni,ale od unora je mi jeste hur.Pak jsem brala Doxybene 2tydny a pak 6dni Azitrox.Je mi furt blbe a doktori si me prehazuji.Mam to v sobe uz asi 12let,jelikoz tento samy problem jsem mela v roce 1994 a v nemocnici na neurologii mi nic nezjistili. po roce a pul jsem se z toho jakztakz dostala, ale pri namaze nebo infekci nebo oslabeni organizmu se mi bolesti vracely.Az ted mi delali vysetreni na chlamydii avse se mi spojilo.Je to od toho.Prosim vas,napiste mi kdo jste z toho dostal,kde jste se lecili a kym.Shanim doktora,ktery se tim v CR zabyva a rozumi tomu.Jsem z Prahy.Diky moc Misa

Bobo - ahoj, jsem tu nová...

ahoj všichni,jsem tu nová - pozitivní pneuchlamidka - kdybych měla popsat moje problémy, jen bych opakovala, co je už napsáno ,podle testů je to prý "jen prvonákaza" - tak zatím optimisticky doufám,že zůstane snad jen u toho a zatím mi RS nehrozí.Léčba zatím doxybene 200 -teď už 4 balení.testy byly :ELI:IgA - O,330 =negat,IgG - 0,230 =negat,IgM - 1,360=pozit. Manžel si nechal udělat test-má výsledky mnohem vyšší než já ale je totálně bez jakýchkoliv příznaků - nicméne atb bere taky.Po přečtení skoro všeho z těchto stran mám dotaz: dá se toho zbavit úplně(už se toho někdo zbavil?to jsem totiž nikde nenašla) nebo ty bakterie zůstávají v těle už napořád i když je léčba podle doktorů "úspěšná" ?


C.pneumoniae + NO (nitrix oxide)

Hezký den.
Našel jsem zajímavý článek o působení NO (nitrix oxide) na organismus, společně s CPN.
Je zajímavé že od jara do léta jsem bral  přípravek Nitrix oxide, jako anabolizér v souvislosti s posilováním.....no bral jsem toho docela dost. Pak začaly problémy s CPN....No každopádně koukám na to jako vejr...protože jsem si to asi všechno zavinil sám.



Nitric oxide has long been suspected as the possible damaging factor in multiple sclerosis. The logic goes like this: The body for some unknown reason starts attacking the brain as if it were a foreign protein (like a bacteria). The microglia (the cells in the brain which are responsible for immune responses that might be needed inside the blood brain barrier-the regular white blood cells are kept out by the BBB)produce large amounts of nitric oxide (NO) which damage the nearby nerves and support cells. If only we could get rid of the NO then we could control MSi. An example of this kind of research can be found HERE. Also another one HERE. It is clear that the researchers consider the production of NO an abherrent and undesirable response and a contributor to autoimmunity. You might note that they also are very clearly believing the autoimmune model. Many physicians and researchers forget that this is just a model, not a proven fact.
Yet, as we are so abundantly aware here on this site, CPn has been implicated in the pathogenesis of MS. How might the NO angle play in to that? Jim recently found a paper which indicates NO is important to the body in it's fight against CPn. In other words, the body uses NO on purpose to fight CPn. What follows is that abstract printed from pubmed:

Can J Microbiol. 2005 Nov;51(11):941-947.


Další ATB

Zdravím vás tady všechny, kdo máte nějaké problémy a prosím moc o radu. Já sama mám asi již pět týdnů zvýšené teploty 37 - 37,5! Začalo to zlatým stafylokokem u gynekologa přeléčeno Doxybene. Poté jsem chytila asi za týden po dobrání doxybene... prý nějakou virosu podle infekční dr. tam nebylažádná bakterie a poté tedy cca 5 dní při neustávajícím kašli přeléčeno Klacidem a nic ..spíš hůřnež líp, hlavně mě šíleně začaly pálet oči:-(. Mám pořád bolesti v krku, ale ve výtěru nic nenašli!Jinak mám nateklé uzliny a pravá strana mě bolí jakoby za uchem a v krku víc vpravo! Po několika návštěvách na infekčním oddělení jsem byla poslána na ORL. Tam mi odebrali krev cca 13 ampulí! Zatím výsledky z CRP 5,5 a jinak normání nález i z předchozích odběrů z infekčního na toxopl, a boreliozu nikde nic! Rentgen plic a dutin a sono břicha v pořádku(světlá až žlutá stolice bolest pod pravým žebrem)játra podle sona a krve OK. Dostala jsem další ATB Zinoxime 500!!! Mám druhou tabletu a na kloktání taky něco. Jinak odběry z imunologie asi 5 týdnů zpět také prý v normě od doktorky Závěr: bez imunopatologie nejsou známky humorální či celulární imunodeficience nejsou známky atopie!Pro jistotu mi nasadila Immodin 5x1!Pozanala by tam ty chlamydie???

Tak tomu nerozumím je mi na umření totálně vyčerpaná a potřebuji se připravit na plánovanou laparoskopii cysty v pravém vaječníku.Komu mám říct nebo kde si tedy mám nechat udělat testy na chlamydie???Prosím poraďte mi jsem už z toho vyřízená! nakonec jsem vlastně minulý rok měla docela od září stres a tak mi to nejspíš také nepřidalo:-(..Jinak mě také pořád pálí žáha:-(ale to asi ty ATB???Moc děkuji za alespoň malinkou pomoc

Systémové onemocnění

Systémové onemocnění.

Zdravím všechny bojovníky. Po další dávce vyšetření na interně jsem byla s vysokou sedimentací (64/86) odeslána na internu (včera jsem již zmiňovala) a v pondělí jdu na další vyšetření. Lékař pojal podezření na počátek systémového onemocnění. Vzhledem k tomu,že jsem na ATB a prožívám herx reakce,tak si myslím,že jsem snad na správné stopě (i když se přiznám stále si jistá nejsem ).Zítra končím s ATB a sama si myslím,že by nebylo dobré přestat,měla bych začít s 100 Doxy, když teď mám kombinaci Ofloxin a Rovamycin.Ráda bych všechna vyšetření dokončila,ale vše se příšerně táhne a každé přerušení ATB znamená návrat potíží se vším všudy......

Powered by Drupal - Modified by Danger4k