Blog uživatele Dadla

dodatek k včerejším výsledkům

Ještě jsem teď dostala jeden výsledek, který je mimo normu, takže doplňuji :

GF dle MDRD větší než 1,50 ( ref. mez 1,83-2)

Neví někdo, oč se jedná ? Já tedy netuším.
Díky.


výsledky od dr. Klubala

Obdržela jsem výsledky od dr. Klubala, ráda bych se zde jimi "pochlubila" a prosím o vaše postřehy a rady ohledně diagnostiky a léčby.
Uvedu zde jen to, co je mimo referenční meze :

Krevní obraz

Hemoglobin 117 ( 120-160)
Stř. barev.kon.(MCHC) 319 ( 320-370)
Eozinofily -relativně 0,008 ( 0,010-0,070)
Eozinofily -abs.poč. 0,03 (0,04-0,50)

Imunoglobulin E 237 ( méně než 140)
výtěr nos : Staphylococcus epidermidis

herpetický blok:

anti VCA EBV IgM Elisa negativní
anti VCA EBV IgG Elisa +3,02
anti EA IgG IF nespecif.
anti EBNA -1 EBV IgG Elisa ++9,84 
anti HSV 1,2 KFR 1:32

respirační infekce :
anti Mycoplasma pneumoniae KFR méně než 1:8

Chlamydia :
Ch. pneumoniae IgM IF méně než 1:10
Ch. pneumoniae IgA IF méně než 1:16
Ch. pneumoniae IgG IF 1:16++
Trachomatis a psittaci ve všech třídách méně než 1:10 nebo 1:16
Chlamydie rodové negativní

A čemu vůbec nerozumím jsou proužky u boreliozy:
IgG celkem 3 proužky (u nuly, jedničky a čtyřky)
IgM celkem 2 proužky (u nuly a u jedničky)

Moc prosím o názory, myslím, že moje problémy ( hlavně neurologické, ale i jiné) vyvolávají opravdu chlamydie, ale nejsem si moc jistá, zda je mám opravdu léčit Sumamedem (doporučen na 21 dní ).
Je na tom někdo podobně jako já?
Díky !!!












 

Dr. Klubal píše ...

Zakoupila jsem si v lékárně časopis Moje zdraví z 05/2010, kde se píše o nebezpečí chlamydií. Zaujaly mne názory dr. Klubala na chlamydiovou infekci a Wheldonův protokol. Píše zde : " Je velmi obtížné zaujmout k Wheldonově protokolu odborné stanovisko, protože dobře provedené klinické studie hodnotící jeho efekt zatím schází" nebo např. " Bohužel, u řady pacientů léčba nevede k očekávanému výsledku".... Co tomu říkáte ? Ráda bych věděla, zda někomu z vás tato léčba vůbec nepomohla anebo pomohla třeba jen minimálně. Díky za odpovědi.

5 let trvající hrůza - asi plicní chlamydie

Již pět let žiji život - neživot. Problémy začaly po porodu - nesnesitelná únava, bolesti svalů, svědění těla, bolesti uzlin, pálení těla, neurologické problémy- kolapsové stavy, závratě, tuhnutí a pálení šíje, poruchy vidění, tlaky do oka. Na magnetické rezonanci mozku a míchy nebyly objeveny patologické změny, v lumbální punkci nebyla prokázána RS ani borelioza, jen pod elektronovým mikroskopem suspektní nález virů čeledi Herpesviridae. Neurolog uzavřel tento nález jako negativní, takže jsem považována za hypochondra. Navštívila jsem několik lékařů, nikdo nebyl schopen určit moji diagnozu. Teprve před rokem mi byla diagnostikována celiakie, nasadila jsem bezlepkovou dietu, avšak můj stav se vůbec nezlepšil. Letos v dubnu mi praktický lékař zjistil pozitivní protilátky proti plicním chlamydiím IgG i IgA, žádnou léčbu však nedoporučil. Už mne bolí úplně všechno včetně kostí, zubů, nesnesitelné bolesti hlavy a uzlin na krku, mám pocit, že mě infekce co nejdříve zabije. Může mi někdo poradit, na koho se mám obrátit a co dělat ? Moc děkuji.

Powered by Drupal - Modified by Danger4k